När man inte har jättemycket tid så rekommenderar jag denna snabba och enkla maträtt, kycklingwrap. Det är sååå gott, en liten favorit här hemma faktiskt. Vi åt det förra veckan och eftersom vi bara är två så fick vi även lunch dagen efter också. Receptet har jag fått av min fina vän Sofie för länge länge sen. Så kan inte ta åt mig äran själv tyvärr. Men laga detta, kommer garanterat bli en favorit hos hela familjen.
Kycklingwrap 4-6 pers
1 hel grillad kyckling
2 dl creme fraiche naturell
2 dl creme fraiche paprika/chili
1 paprika valfri färg
1 rödlök
4-6 dl riven ost
wrapbröd (finns vid tacobröden)
Smör/margarin till stekning
Gör såhär
Rensa kyckling fri från ben. Dela i mindre bitar och lägg i en bunke. Skär paprikan och hacka löken. Blanda runt med creme fraichen och blanda sist i den rivna osten. Lägg en stor klick i wrapbrödet och vik dubbel. Stek på medelhög värme ungefär 30 sek – 1 minut på varje sida. Servera sen med den god sallad. Obs! Röran i brödet kommer inte bli varmt, och var snabb på att vänta för brödet bränns snabbt.
Mumms, åh roligt att ni äter de med :) man teöttnar aldrig! Älskar dom :)
Ja det är supergott!